Nieuws

Lest Best was best

02 oktober 2023

Zondagmiddag 1 oktober werd het Lest Best toernooi gespeeld op de velden van Beach Tilburg. Traditiegetrouw altijd (waarschijnlijk) het laatste buitentoernooi van het beachseizoen. Wat een beste dag was het toch, geweldig weer, een overweldigende opkomst (maar liefst 38 teams) en een heerlijk Italiaans buffet met dessert na afloop. Genieten was het.....

Op verschillende niveaus zijn verschillende toernooien gespeeld. Zo waren de beginners met 10 teams en de gevorderden met 12 teams. In deze categorieën kon dus een echt toernooi gespeeld worden met voorrondes, een herindeling en finales. Het ging er dan ook fanatiek aan toe. Bij de andere categorieën werd in een poule gespeeld, maar was het fanatisme en genieten van het weer, het samenzijn en het lekker spelen niet minder. Uiteindelijk werd er uiteraard wel een winaar bepaald en tijdens het buffet werd de prijsuitreiking gehouden. De nummers 1, 2 en 3 van elke poule kregen een prijs (voor de uitslagen zie onderaan het verslag).

Na afloop van het toernooi kon er nog vrij gespeeld worden en dat werd volop gedaan. Het was dan ook prachtig weer. Andere deelnemers gingen lekker op het terras wat drinken en kletsen of gingen alvast douchen. Ondertussen werd het Italiaans buffet klaar gezet en tegen 18.30u werd deze geopend en kon iedereen gaan eten. Om in de Italiaanse sferen te blijven was het dessert ook aangepast, tiramisu en stracciatella roomijs. Er werd volop van gegeten, dus dat viel ook in de smaak. Om 20u werd tenslotte de laatste ronde afgekondigd en kon alles opgeruimd worden. Na een afzakkertje ging de organisatie tenslotte om 23u naar huis. Moe, maar voldaan en terugkijkend op een heel mooi en geslaagd seizoen met leuke en goed bezochte toernooien.

Uitslagen Lest Best toernooi 2023

Beginners
1. De buitenlandse bakker
2. Diyo
3. Gepaneerde kippetjes

Gevorderden
1. Het magische duo
2. PaLa
3. Daikin

Heren gevorderd/zeer ervaren
1. ODI 2006 Tri-a-de!
2. Jeslu
3. Teun en Paul

Heren zeer ervaren
1. Italian way
2. Helemaal mooi
3. The bold & the beast

Damers zeer ervaren
1. Zusjes Schalken
2. MasCeNa
3. Valérie en Pauline

KBSS-jeugd
1. De gekke meiden
2. Jet & Leone
3. Swifties