• De velden van Beach Tilburg liggen op de sportlocatie BeweegR in het Spoorpark te Tilburg.
  De vereniging heeft zeven beachvelden die ook door externen kunnen worden gehuurd voor een gymles, clinic, bedrijfsuitje etc.

  VELDVERHUUR SCHOLEN/VERENIGINGEN

  Voor scholen en verenigingen geldt een tarief van € 20 per uur per veld.
  Bij huur van alle velden wordt een korting van 25% gehanteerd.
  Er wordt een annuleringsregeling gehanteerd.
  Voor meer informatie stuur een mail naar veld@beachtilburg.nl

  VELDVERHUUR
  (Nog) geen lid van Beach Tilburg en wil je een keer een veld huren om zelf 2x2 te spelen. Dat kan. Je huurt dan een veld voor € 5 per persoon per uur, dus € 20 per uur per veld. Mail naar veld@beachtilburg.nl

  Wil je met meer mensen gaan spelen (3x3, tm 6x6), bijvoorbeeld samen met vrienden, collega’s of je familie? Dat kan. Je huurt een veld voor € 30 per uur per veld voor het 1e uur. Speel je langer dan geldt daarna een tarief van € 20 per uur per veld. Mail naar veld@beachtilburg.nl. Voor grote groepen die ook allemaal willen douchen kan een toeslag voor het gebruik van de faciliteiten berekend worden.
  Er wordt een annuleringsregeling gehanteerd.

  Bij huur van vier uur achter elkaar of langer wordt 10% korting gegeven op de totale veldhuur.

  Voor het gebruik van de materialen (bal) geldt een tarief van € 2,50 per stuk. Meer informatie: veld@beachtilburg.nl of 06-42 71 92 01.

  Voorwaarde voor veldverhuur is dat er wel toezicht is op dat moment. Het is daarom niet mogelijk om op elk moment een veld te huren. Stuur daarom een mail met jouw voorkeursdatum of bel of app om te informeren of veldhuur mogelijk is op het moment dat jij graag zou willen.
  Op momenten dat de locatie normaal gesproken gesloten is wordt er bij verhuur ook een bedrag in rekening gebracht voor het toezicht houden en het gebruik van de toiletten en kleedkamers. De locatie gaat alleen extra open bij grote verhuur.

  Rent a beach court
  You\'re not a member of Beach Tilburg and you want to try the sport beachvolleybal. That\'s possible. You can rent a beach court for
  € 20 per beach court per hour. More information: veld@beachtilburg.nl

  BEACHVOLLEYBAL CLINICS
  Wil je iets meer leren over de sport beachvolleybal dan kun je als groep ook een clinic boeken. Beach Tilburg verzorgt regelmatig clinics voor onder andere bedrijven, scholen, families of vriendengroepen. Tijdens de clinic maak je kennis met alle facetten van  de sport beachvolleybal. We leren je basistechnieken als setten, serveren, duiken en smashen. Daarnaast speelt plezier natuurlijk ook een grote rol. We verwachten wel dat deelnemers in sportkleding komen en actief aan de oefeningen deelnemen. Na de clinic wordt vaak een afsluitend toernooitje gedaan. De kosten van een clinic bestaan uit veldhuur en materialen (€ 30/uur per veld, voor scholen € 20/uur per veld + materialen (€ 15 per ballenkar)) en een trainer (€ 25/uur per trainer). Een clinic duurt een uur.

  Ervaring
  Geen ervaring met  beachvolleybal? Geen probleem. Iedereen kan meedoen. We leren je de kneepjes van deze sport.

  Boek een clinic en leer de kneepjes van deze sport van een ervaren beacher! (vrijwilliger van de vereniging) Meer informatie: veld@beachtilburg.nl  of bel met 06 42 71 92 01. 

  Vergaderen voor of na de clinic?
  Dat kan. Er zijn vergaderruimtes te huur in het hoofdgebouw van het Spoorpark.

   

  BEACH TILBURG Clinic from Inge Guffens | Filmmaker on Vimeo.