• In verband met de maatregelen in de strijd tegen het corona virus heeft de vereniging protocollen opgesteld voor het gebruik van de velden. Het is wel weer mogelijk om een veld te huren. Vraag naar de mogelijkheden door een mail te sturen naar veld@beachtilburg.nl

   

  VELDRESERVERING DOOR LEDEN
  Leden van Beach Tilburg kunnen een veld reserveren voor vrijspelen door een mail te sturen naar veld@beachtilburg. Vermeld daarin de datum, het tijdstip en de namen van de andere spelers waarmee je wilt gaan spelen. 

   

  VELDVERHUUR EN BEACHVOLLEYBAL CLINICS
  Beachvolleybal is sinds de Olympische Spelen van 1996 de snelst groeiende sport. Jong en oud kan hieraan meedoen. 

  Veldverhuur
  (Nog) geen lid van Beach Tilburg en wil je kennis maken met beachvolleybal, samen met bijvoorbeeld je vrienden, collega’s of je familie? Dat kan. Je huurt een veld voor € 15 per uur per veld. Meer informatie: veld@beachtilburg.nl

  Rent a beach court
  You're not a member of Beach Tilburg and you want to try the sport beachvolleybal. That's possible. You can rent a beach court for
  € 15 per beach court per hour. More information: veld@beachtilburg.nl

  Introducee 
  Een lid mag een niet-lid als introducee meenemen naar de velden om vrij te spelen. Dat kost € 5,00 per keer.
  Het lid reserveert dan een veld (zie hierboven bij VELDRESERVERING DOOR LEDEN) en vermeld in de mail dat er een introducee meekomt, met de naam van de introducee.

  Guest:
  A member can take a guest with him or her to the beach courts. The costs are € 5 per person. Call or app with 06-42 71 92 01 and you will receive a payment request in your app. 

  BEACH TILBURG Clinic from Inge Guffens | Filmmaker on Vimeo.

  Beachvolleybal clinics
  Naast ons reguliere aanbod verzorgt Beach Tilburg clinics op maat voor onder andere bedrijven, scholen, families of vriendengroepen. Tijdens de clinic maak je kennis met alle facetten van deze sport. We leren je basistechnieken als setten, serveren, duiken en smashen. Daarnaast speelt plezier natuurlijk ook een grote rol. Na de clinic wordt vaak een afsluitend toernooitje gedaan. De kosten van een clinic bestaan uit veldhuur (inclusief materialen) (€ 15/uur per veld) en een trainer (€ 25/uur per trainer). Over het algemeen is een clinic van een uur voldoende voor het aanleren van de eerste basisbeginselen.

  Ervaring
  Geen ervaring met  beachvolleybal? Geen probleem. Iedereen kan meedoen. We leren je de kneepjes van deze sport.

  Teambuilding
  Presteren is communiceren en beachvolleybal is bij uitstek een teamsport. Wij zetten mensen letterlijk en figuurlijk in beweging. Tijdens onze clinics leer je samenwerken in teams van 2, 3, of 4 personen. Zeven verlichte velden maken een clinic in de avonduren ook mogelijk. En na inspanning komt ontspanning. Dat kan in ons gezellige paviljoen. Vraag ons naar de extra horecamogelijkheden.

  Boek een clinic en leer de kneepjes van deze sport van een ervaren beacher! Meer informatie: veld@beachtilburg.nl  of bel met 06 42 71 92 01. Voor scholen kunnen andere tarieven gelden, afhankelijk van aantal velden en aantal uur.

  Huisregels