• VELDRESERVERING DOOR LEDEN

  Leden van Beach Tilburg kunnen een veld reserveren voor vrijspelen door een mail te sturen naar veld@beachtilburg. Vermeld daarin de datum, het tijdstip en de namen van de andere spelers waarmee je wilt gaan spelen. Bij de ledenadministratie kan altijd gecheckt worden of iemand lid is. 

  Introducé
  Een lid mag een niet-lid als introducé meenemen naar de velden om vrij te spelen. Dat kost € 5,00 per uur per persoon.
  Het lid reserveert dan een veld (zie hierboven bij VELDRESERVERING DOOR LEDEN) en vermeld in de mail dat er een introducé meekomt, met de naam van de introducé.

  Guest:
  A member can take a guest with him or her to the beach courts. The costs are € 5 per person per hour. Call or app with 06-42 71 92 01 and you will receive a payment request in your app


  VELDVERHUUR SCHOLEN/VERENIGINGEN
  Voor scholen en verenigingen geldt een tarief van € 20 per uur per veld.
  Bij huur van alle velden wordt een korting van 25% gehanteerd.
  Voor meer informatie stuur een mail naar veld@beachtilburg.nl

  VELDVERHUUR
  (Nog) geen lid van Beach Tilburg en wil je een keer een veld huren om zelf 2x2 te spelen. Dat kan. Je huurt dan een veld voor € 5 per persoon per uur, dus € 20 per uur per veld.

  Wil je met meer mensen gaan spelen (3x3, 4x4 etc), bijvoorbeeld samen met vrienden, collega’s of je familie? Dat kan. Je huurt een veld voor € 30 per uur per veld voor het 1e uur. Speel je langer dan geldt daarna een tarief van € 20 per uur per veld.

  Bij huur van vier uur achter elkaar of langer wordt 10% korting gegeven op de totale veldhuur.

  Voor het gebruik van de materialen (bal) geldt een tarief van € 2,50 per stuk. Meer informatie: veld@beachtilburg.nl of 06-42 71 92 01.

  Voorwaarde voor veldverhuur is dat er wel toezicht is op dat moment. Het is daarom niet mogelijk om op elk moment een veld te huren. Stuur daarom een mail met jouw voorkeursdatum of bel of app om te informeren of veldhuur mogelijk is op het moment dat jij graag zou willen.

  Rent a beach court
  You're not a member of Beach Tilburg and you want to try the sport beachvolleybal. That's possible. You can rent a beach court for
  € 20 per beach court per hour. More information: veld@beachtilburg.nl

  BEACHVOLLEYBAL CLINICS
  Wil je iets meer leren over de sport beachvolleybal dan kun je als groep ook een clinic boeken. Beach Tilburg verzorgt regelmatig clinics voor onder andere bedrijven, scholen, families of vriendengroepen. Tijdens de clinic maak je kennis met alle facetten van  de sport beachvolleybal. We leren je basistechnieken als setten, serveren, duiken en smashen. Daarnaast speelt plezier natuurlijk ook een grote rol. We verwachten wel dat deelnemers in sportkleding komen en actief aan de oefeningen deelnemen. Na de clinic wordt vaak een afsluitend toernooitje gedaan. De kosten van een clinic bestaan uit veldhuur en materialen (€ 25/uur per veld, voor scholen € 15/uur per veld + materialen (€ 15 per ballenkar)) en een trainer (€ 25/uur per trainer). Een clinic duurt een uur.

  Ervaring
  Geen ervaring met  beachvolleybal? Geen probleem. Iedereen kan meedoen. We leren je de kneepjes van deze sport.

  Boek een clinic en leer de kneepjes van deze sport van een ervaren beacher! (vrijwilliger van de vereniging) Meer informatie: veld@beachtilburg.nl  of bel met 06 42 71 92 01. 

  Vergaderen voor of na de clinic?
  Dat kan. Er zijn vergaderruimtes te huur in het hoofdgebouw van het Spoorpark.

   

  BEACH TILBURG Clinic from Inge Guffens | Filmmaker on Vimeo.