• Vrij spelen, bardienst en trainingen

 • Seizoen 2023 gaat Beach Tilburg werken met verschillende agenda's in Supersaas, zodat leden zich kunnen inschrijven of aanmelden voor bardiensten, trainingen en velden kunnen reserveren om vrij te spelen. Het programma is al een aantal jaar in gebruik voor de woensdagavond trainingen, maar wordt nu dus intensiever in gebruik genomen.

  Alle leden hebben een account gekregen en kunnen daarmee in de diverse agenda's kijken en zich aanmelden. Van de ene agena kun je heel gemakkelijk naar de andere agenda, dus het maakt niet uit in welke agenda je als eerste inlogt.


  VELDRESERVERING DOOR LEDEN OP ANDERE TIJDEN DAN OPEN STAAN IN SUPERSAAS

  Leden van Beach Tilburg kunnen een veld reserveren voor vrijspelen (indien er geen velden openstaan in Supersaas, zoals op vrijdagavond of zaterdag- en zondagmiddag) door een mail te sturen naar veld@beachtilburg. Vermeld daarin de datum, het tijdstip en de namen van de andere spelers waarmee je wilt gaan spelen. Bij de ledenadministratie kan altijd gecheckt worden of iemand lid is. 

  Introducé
  Een lid mag een niet-lid als introducé meenemen naar de velden om vrij te spelen. Dat kost € 5 per uur per persoon.
  Het lid reserveert dan een veld (zie hierboven bij VELDRESERVERING DOOR LEDEN) en vermeld in de mail dat er een introducé meekomt, met de naam van de introducé.

  Guest:
  A member can take a guest with him or her to the beach courts. The costs are € 5 per person per hour. Call or app with 06-42 71 92 01 and you will receive a payment request in your app