• Verslag Ouder Kind Toernooi 2019

 • Verslag Ouder Kind Toernooi 2019 1Op woensdag 3 juli vond voor de 12de keer het traditionele Ouder Kind Toernooi plaats en wederom was het geslaagd. Er waren veel fanatieke kids en vooral papa’s en mama’s op de velden.
  Er deden 8 teams mee.  Aanvankelijk waren het er 13 maar omdat wegens de hitte het toernooi een week verplaatst moest worden, kon er helaas een aantal kinderen niet deelnemen. De meesten omdat ze een afsluitende musical van groep 8 hadden; jammer, maar volgend jaar een nieuwe kans.

  De kinderen hadden allemaal een leuke naam bedacht voor hun team en er werden 2 poules gemaakt, waarbij het KBSS systeem gehanteerd werd. Daarna werd er een poule gemaakt voor de nummers 1 t/m 4 en 5 t/m 6.  De strijd om de derde en vierde plek werd gespeeld tussen Milan en Tijn, waarbij Tijn er met de winst vandoor ging met 15-13. De finale was een ontmoeting tussen de twee vriendinnen Pleun en Babs. Uiteindelijk kon Babs daarna  de wisselbeker omhoog houden. Ze won met 15-12. Beide wedstrijden werden gefloten door een echte scheidsrechter Rob met ondersteunding van enthousiaste  trainer Frans. Natascha en Elly zorgden voor de finishing touch.

  Er volgde daarna een echte prijsuitreiking en ook was er een prijs voor het team met de leukste shirts. De fam. Hopmans (2 teams) had zelfs voor het toernooi speciale shirts gedrukt, dus zij gingen er met die prijs vandoor. We zijn benieuwd wie er volgend jaar weer creatief zal zijn.

   

  Verslag Ouder Kind Toernooi 2019

  Stand

  1. Babs van Turnhout en papa Herald (www.weetjijhoejemoetbeachen.com)
  2. Pleun van Loon en papa Sander(de Van Loontjes)
  3. Tijn Hopmans en papa Fred (Hopmans 3.0)
  4. Milan van der Kooij en papa Hugo (de Laatkomers)
  5. Jordan Azantinlow en papa David (Smash)
  6. Ruud Hopmans en papa Bas (Hopmans 2.0)
  7. Suus Wilborts en mama Nicole (de Citoentjes)
  8. Hein Wilborts en papa Dirk (de Palmbomen

  Het was top!!!!!!