• Start beachcompetities nog onduidelijk

  • Publicatie 31-03-2021 Nevobo

  Start Nevobo beachvolleybalcompetitie nog onduidelijk

  Helaas is er nog veel onduidelijkheid over wanneer we (Nevobo = Nederlandse Volleybal Bond) kunnen starten met onze beachvolleybalcompetities en -toernooien. Uiteraard worden de voorbereidingen voortgezet.

  De coronamaatregelen vanuit de overheid hebben mogelijk invloed op de start van de Nationale Beach Competitie (NBC), het Junior Beach Circuit (JBC) en Summer Beach Volleyball Circuit (SBVC). De definitieve kalenders worden daarom pas gepubliceerd zodra er weer toernooien georganiseerd mogen worden. We hopen dat het kabinet hier tijdens de persconferentie van dinsdag 13 april 2021 meer duidelijkheid over geeft. 

  Streefdata start beachvolleybalcompetities en -toernooien
  We hopen, mocht alles meezitten, dat we op zaterdag 1 en zondag 2 mei 2021 van start kunnen gaan met de Nationale Beach Competitie en het Junior Beach Circuit. Op zaterdag 8 en zondag 9 mei 2021 trappen we af met het Summer Beach Volleyball Circuit. 

  Eredivisie beachvolleybal
  Gezien de huidige omstandigheden kunnen we helaas nog geen startdatum benoemen voor de Eredivisie beachvolleybal. Zodra dit wel het geval is berichten wij hierover.

  Zodra het organiseren van toernooien weer is toegestaan, openen we ook direct de mogelijkheid tot inschrijven voor de beachvolleybalcompetities en -toernooien. Hierover informeren we de beachvolleyballers op www.volleybal.nl.  

  Voorbereiding in volle gang 
  De voorbereidingen voor de competities en toernooien worden momenteel voortgezet. Alles is erop gericht om, mits de maatregelen dit toelaten, weer zo snel mogelijk te gaan beachvolleyballen.