• Start interne competitie dinsdag 14 mei

 • Start interne competitie dinsdag 14 mei
  Bedankt voor jullie inschrijving voor de Interne Competitie, die helemaal volgeboekt is. We kunnen 35 teams verwelkomen verdeeld over 7 velden.
  Deze competitie start op dinsdag 14 mei op onze nieuwe prachtig locatie in wording in het Spoorpark. Onze velden liggen tegen de oprit van de Ringbaan West aan en zijn te bereiken via ingang West. Op navigatie Hazelaarstraat 55 invoeren!

  Jullie worden daar dus op dinsdag 14 mei uiterlijk om 19.00 uur verwacht. Daar geeft Rob Remmers verdere informatie over onze locatie en over het definitieve programma. Jullie hadden al per mail doorgekregen, dat jullie mee konden doen.

  Lees bijgaande informatie goed door met extra aandacht voor de regels.

  Let op: De locatie is nog lang niet klaar. Er moet nog flink geklust worden. Er kan gevolleybald worden, maar douches moeten nog worden klaargemaakt. Er is water van Brabant Water net buiten de ingang. Jullie kunnen gelukkig naar de “wc”.

  Doe altijd slippers aan buiten het veld! Buiten het veld is het nog een bouwput.
  Start interne competitie dinsdag 14 mei 3

  Het paviljoen en de bar zijn open. Het is nog wat behelpen, maar we hebben een poging gedaan om het een beetje gezellig te maken. De gangbare drankjes zijn verkrijgbaar.

  Jullie moeten zelf voor een bal zorgen.