• In verband met de hitte deze week wordt het Ouder Kind Toernooi een week verschoven. Nieuwe datum woensdag 3 juli 2019

  Ook dit jaar organiseren we weer ons Ouder-KindToernooi en wel op woensdag 26 juni 2019 Dat is alweer de twaalfde  keer!!!!!! Het toernooi begint om 18.00 en duurt tot ongeveer 20.00 uur. Vanaf 17.30 uur kun je alvast lekker inspelen. Heb jij zin en tijd om mee te doen ? Schrijf je dan in vóór zaterdag 22 juni 2019! Het toernooi is gratis als er tenminste één Beach Tilburg lid in jouw zit. Teams waarvan geen speler lid is betalen € 5.00 per team.

  Het Ouder Kind Toernooi wordt gespeeld met teams van 2 personen, een ouder/verzorger en een kind.  De leeftijdsgrens voor de kinderen is tot 12 jaar of KBSS-niveau. Twijfel je of je nog mee mag doen of heb je nog andere vragen neem dan contact op met Frans, Elly of Natascha. Frans geeft training op woensdag van 19.00 tot 20.00 uur.

  Tijdens het toernooi speel je 2 tegen 2, dus je speelt steeds tegen een ander jeugdlid en zijn/haar vader, moeder of verzorger. De senioren mogen niet bovenhands serveren en zo zijn er nog een paar kleine regeltjes. Het is tenslotte een toernooi voor de kinderen. De spelregels worden op de dag zelf nog even doorgenomen.  We spelen in poules en de uiteindelijke finale wordt op centre court gespeeld, zodat iedereen kan kijken en aanmoedigen. We proberen ook scheidsrechters te regelen. Maar als dat niet lukt, dan moeten teams zelf bij elkaar fluiten en tellen. Houd daar dus rekening mee.
  Groetjes, Frans fransvhoek@gmail.com of 06-12508879
  Elly remmers.robenelly@gmail.com
  Natascha penningmeester@beachtilburg.nl of 06-42719201