• Ouder Kind Toernooi 9 juli

 • Op vrijdag 9 juli 2021 zal het Ouder Kind Toernooi worden georganiseerd van 18u tot 20u. Houd de datum alvast vrij.
  Jeugdleden tot 12 jaar of KBSS niveau kunnen dan inschrijven met hun vader of moeder of seniorleden kunnen inschrijven met hun zoon of dochter.

  Tijdens het toernooi speel je 2 tegen 2, dus je speelt steeds tegen een ander jeugdlid en zijn/haar vader of moeder. De ouders mogen niet bovenhands serveren en zo zijn er nog een paar kleine regeltjes. Het is tenslotte een toernooi voor de kinderen. Eerst zal er in poules worden gespeeld, waarna er een herindeling wordt gemaakt. De uiteindelijke finale wordt op centre court gespeeld, zodat iedereen kan kijken en aanmoedigen.

  We proberen scheidsrechters te regelen, lukt dat niet, dan moeten teams zelf bij elkaar fluiten/tellen. Houd daar dus rekening mee..

  Is of de jeugdspeler lid of de ouder lid van Beach Tilburg, dan is deelname gratis. Is geen van beide lid, dan is het inschrijfgeld € 5.

  Inschrijven kan door een mail te sturen naar toernooi@beachtilburg.nl
  In de mail vermeld je de namen van de ouder en het kind en je geeft ook een teamnaam door. Het zou natuurlijk super leuk zijn als jouw team herkenbaar is in dezelfde kleding. Wie weet is er wel een prijs voor het team met het beste wedstrijdtenue!