• OUDER KIND TOERNOOI

 • Op zaterdag 9 juli 2022 zal het Ouder Kind Toernooi worden georganiseerd van 14u tot 17.30u. Houd de datum alvast vrij.
  Jeugdleden tot 12 jaar of KBSS niveau kunnen dan inschrijven met hun vader of moeder of seniorleden kunnen inschrijven met hun zoon of dochter.

  Tijdens het toernooi speel je 2 tegen 2, dus je speelt steeds tegen een ander jeugdlid en zijn/haar vader of moeder. De ouders mogen niet bovenhands serveren en zo zijn er nog een paar kleine regeltjes. Het is tenslotte een toernooi voor de kinderen. Eerst zal er in poules worden gespeeld, waarna er een herindeling wordt gemaakt. De uiteindelijke finale wordt op centre court gespeeld, zodat iedereen kan kijken en aanmoedigen.

  We proberen scheidsrechters te regelen, lukt dat niet, dan moeten teams zelf bij elkaar fluiten/tellen. Houd daar dus rekening mee..

  Is of de jeugdspeler lid of de ouder lid van Beach Tilburg, dan is deelname gratis. Is geen van beide lid, dan is het inschrijfgeld € 5.

  Inschrijven kan door een mail te sturen naar toernooi@beachtilburg.nl
  In de mail vermeld je de namen van de ouder en het kind en je geeft ook een teamnaam door. Het zou natuurlijk super leuk zijn als jouw team herkenbaar is in dezelfde kleding. Wie weet is er wel een prijs voor het team met het beste wedstrijdtenue!

   

   

   

  Verslag Ouder Kind Toernooi 2019 1Op woensdag 3 juli 2019 vond voor de 12de keer het traditionele Ouder Kind Toernooi plaats en wederom was het geslaagd. Er waren veel fanatieke kids en vooral papa’s en mama’s op de velden. Er deden 8 teams mee.  Aanvankelijk waren het er 13 maar omdat wegens de hitte het toernooi een week verplaatst moest worden, kon er helaas een aantal kinderen niet deelnemen. De meesten omdat ze een afsluitende musical van groep 8 hadden; jammer, maar volgend jaar een nieuwe kans. De kinderen hadden allemaal een leuke naam bedacht voor hun team en er werden 2 poules gemaakt, waarbij het KBSS systeem gehanteerd werd. Daarna werd er een poule gemaakt voor de nummers 1 t/m 4 en 5 t/m 6.  De strijd om de derde en vierde plek werd gespeeld tussen Milan en Tijn, waarbij Tijn er met de winst vandoor ging met 15-13. De finale was een ontmoeting tussen de twee vriendinnen Pleun en Babs. Uiteindelijk kon Babs daarna  de wisselbeker omhoog houden. Ze won met 15-12. Beide wedstrijden werden gefloten door een echte scheidsrechter Rob met ondersteunding van enthousiaste  trainer Frans. Natascha en Elly zorgden voor de finishing touch. Er volgde daarna een echte prijsuitreiking en ook was er een prijs voor het team met de leukste shirts. De fam. Hopmans (2 teams) had zelfs voor het toernooi speciale shirts gedrukt, dus zij gingen er met die prijs vandoor. We zijn benieuwd wie er volgend jaar weer creatief zal zijn.   Verslag Ouder Kind Toernooi 2019 Stand

  1. Babs van Turnhout en papa Herald (www.weetjijhoejemoetbeachen.com)
  2. Pleun van Loon en papa Sander(de Van Loontjes)
  3. Tijn Hopmans en papa Fred (Hopmans 3.0)
  4. Milan van der Kooij en papa Hugo (de Laatkomers)
  5. Jordan Azantinlow en papa David (Smash)
  6. Ruud Hopmans en papa Bas (Hopmans 2.0)
  7. Suus Wilborts en mama Nicole (de Citoentjes)
  8. Hein Wilborts en papa Dirk (de Palmbomen

  Het was top!!!!!!