• Nevobo pilot beachtoernooi

 • Nevobo website: donderdag 15 april 2021, 10:54 uur


  De overheid wil testen inzetten om sociale activiteiten op een veiligere manier eerder mogelijk te maken. Hieronder vallen ook sportwedstrijden. De Nevobo levert graag haar bijdrage en organiseert daarom, in samenwerking met Irene Beach op zondag 25 april en Beach Club Rotterdam op vrijdag 30 april, een tweetal beachvolleytoernooien. Wil jij erbij zijn? Lees snel meer.

  In opdracht van de overheid worden er testevenementen en -activiteiten georganiseerd waarmee onderzocht wordt onder welke voorwaarden het mogelijk is om sectoren eerder te openen dan zonder testen mogelijk is. De Nevobo organiseert om die reden, samen met Irene Beach en Beach Club Rotterdam, de eerste beachvolleybaltoernooien van het seizoen 2021 voor de breedtesport! Wil jij erbij zijn? Bekijk gauw of je voldoet aan de voorwaarden. 

  Voorwaarden deelname Testen voor toegang: beachvolleybaltoernooi

  Om deel te kunnen nemen aan een van de twee beachvolleybaltoernooien moet je voldoen aan een aantal voorwaarden. Zo mag je niet ouder zijn dan 26 jaar en moet je in het bezit zijn van een negatief testbewijs. Daarbij blijven gedurende de beachvolleybaltoernooien de coronamaatregelen van kracht.

  Testen voor toegang
  Een belangrijke voorwaarde voor jouw deelname is het in bezit zijn van een negatief testbewijs. Alleen hiermee kun jij deelnemen aan een of beide toernooien. Om de testevenementen en -activiteiten te laten slagen, zijn er door heel Nederland testlocaties aangewezen waar jij terechtkunt. Op basis van je postcode kun je zien waar de dichtstbijzijnde testlocatie zich bevindt. Nadat je getest bent, krijg je per e-mail de uitslag met daarin een unieke code. Door deze code te plaatsen in jouw CoronaCheck-app wordt er een digitaal testbewijs, in de vorm van een QR-code, aangemaakt.

  Klik hier voor de website Testen voor Toegang

   

  LET OP: Laat je binnen 40 uur voor aanvang van het beachvolleybaltoernooi testen.

  Aanmelden 25 april Irene Beach

  Aanmelden 30 april Rotterdam