• Mijn beachvolleybal app bijna klaar

 • Nevobo beach nieuwsbrief 20-9-2021

  Mijn Beachvolleybal app bijna klaar voor gebruik
   

  De afgelopen periode hebben wehard gewerkt aan de ontwikkeling vande Mijn Beachvolleybalapp.Deze appwordtdé applicatie voor beachvolleyballendNederland waarmeeiedereentoegang krijgt tot het completeNevobobeachvolleybalaanboden later ook het beachvolleybalaanbod van onze verenigingen.

   

  Een kleine greep uit de functionaliteiten 
  De Mijn Beachvolleybal app voorziet straks
  beachvolleyballendNederland indiversebehoeften. Zo kun jij als gebruikerjouw favoriete toernooiopzoeken en jedirect inschrijven met jebeachpartner. Jouw complete programma inzien?Ook dat is geen probleem.Ook vind jeheel gemakkelijk je resultaten terug, je positie in de ranking,maar houden we je ook op de hoogtemethet laatste beachvolleybalnieuws.Doe je mee aan een toernooi? Dan kunje jouwresultatendirectdigitaal doorgeven aan de wedstrijdleiding via de app. Ook zie je de stand in jouw poule voor die dag en de uitslagen van je concurrenten, maar ook hoe laat je tegen wieén waarjespeelt.Enwe garanderen je, er isnogmeer! 

   

  Geslaagde test in Bilthoven 

  De Mijn Beachvolleybal app is in het weekend van 11 en 12 september getest tijdens het NBC in Bilthoven. We hebben de deelnemers tijdens dat toernooi gevraagd ons van feedback te voorzien. Zowel organisatoren als deelnemers vonden de app goed werken en prettig in gebruik. We gaan aan de slag om de laatste puntjes te verwerken, wellicht in de winterperiode nog een aantal maal te testen, zodat de app helemaal startklaar is voor volgende beachzomer.