• Lidmaatschap Beach Tilburg
  Een lidmaatschap van Beach Tilburg houdt in:

  - het gehele seizoen vrij spelen (indien veld vrij);
  - één training per week*;
  - 50% korting op inschrijfgeld toernooien (jeugd tot 16 jaar gratis);
  - dit seizoen (2019) gratis deelname aan interne competitie.

  Aanmelden kan via het formulier, te vinden onder de button "Lid worden". Je ontvangt dan zo snel mogelijk een mail van de ledenadministratie met meer info en het inschrijfformulier met de incassomachtiging.

  Het belangrijkste is dat je lid wordt van een vereniging die wordt gedraaid door vrijwilligers en waarin met en door de vrijwilligers ook veel wordt gedaan: organisatie toernooien/compeitities/evenementen, verzorgen trainingen, bardiensten draaien, onderhoud locatie, etc. De kans is dus groot dat jou wordt gevraagd om ook een bijdrage te leveren aan de vereniging.

  De kosten van een lidmaatschap voor het seizoen 2019 zijn:

  € 90,00 voor een senior
  € 70,00 jeugd 16-18 jaar
  € 65,00 jeugd tot 16 jaar

  De gehanteerde minimum leeftijd voor jeugdleden is in principe 9 jaar. 

  Bij nieuwe leden wordt éénmalig inschrijfgeld van € 10,00 ingehouden voor administratiekosten.

  Studenten
  Op vertoon van een inschrijfbewijs voor het studiejaar kunnen studenten € 15 korting krijgen, € 75,00 ipv € 90,00
  Indien studenten kunnen aantonen dat ze buiten Tilburg wonen en alleen in het weekend of vakantieperiode aanwezig kunnen zijn is er nog een andere regeling mogelijk. Neem dan contact op met de ledenadministratie@beachtilburg.nl

  Tijdelijk abonnement, 4-weken of 8-weken aaneengesloten

  Wil je geen lid worden, maar alleen voor een korte tijd trainen, dan is een abonnement een mogelijkheid. Een abonnement is geldig voor 4- of 8 weken (aaneengesloten). 

  4-weken
  € 40,00 voor een senior
  € 35,00 jeugd 16-18 jaar
  € 30,00 jeugd tot 16 jaar

  8-weken
  € 75,00 voor een senior
  € 65,00 jeugd 16-18 jaar
  € 60,00 jeugd tot 16 jaar

  Het inschrijfgeld voor een abonnement bedraagt € 5,00. Dit wordt eventueel verrekend wanneer wordt besloten lid te worden.

  * In een lidmaatschap zit één training per week.

  Wil je vaker trainen dan kan dat, maar dan worden er extra kosten in rekening gebracht (afhankelijk van grootte groep en beschikbaarbeheid trainer). Informeer bij de ledenadministratie@beachtilburg.nl naar de mogelijkheden.

   

  Opzeggen lidmaatschap
  Opzegging van het lidmaatschap dient schriftelijk en uiterlijk 31 december van het lopende beachjaar plaats te vinden bij de ledenadministratie, rekening houdend met een opzegtermijn van vier weken. Opzegging is rechtsgeldig na schriftelijke bevestiging door de ledenadministratie. Na 31 december is opnieuw de volledige jaarcontribtie verschuldigd.