• Interne Competitie

  Op de dinsdagavond wordt er op de velden van Beach Tilburg een interne competitie 2 tegen 2 georganiseerd. Deze competitie is bedoeld voor heren-, dames en mix teams (bij mix teams alleen niveau laag). De eerstvolgende dinsdag na de competitie wordt de jaarlijkse BBQ van de vereniging gehouden voor zowel IC deelnemers als leden van Beach Tilburg. Op die avond kan er eventueel ook nog vrij gespeeld worden door de deelnemers aan de competitie.

  In verband met de maatregelen in de strijd tegen het corona virus zal de competitie niet op 12 mei 2020 van start gaan. De competitie zal misschien na 1 juni 2020 beginnen. Houd de website in de gaten voor meer nieuws.

  De data voor de interne competitie 2020 zijn:
  12, 19 en 26 mei -> deze data vervallen in verband met corona
  2, 9, 16, 23 en 30 juni -> deze data vervallen in verband met corona
  7 juli BBQ


  Inschrijven -       INSCHRIJVING IS GEOPEND !!!!
  Inschrijven voor de interne competitie kan hier.

  Let op !!!
  In verband met het Corona virus kan het zijn dat de startdatum van de competitie wordt opgeschoven en daardoor de periode van de competitie wordt ingekort. Uiteraard word je daarvan op de hoogte gehouden en zal het inschrijfgeld aangepast worden mocht het zover komen. Houd de website en de mail goed in de gaten.


  Interne competitie
  De Interne Competitie bestaat uit vier rondes. Eén ronde bestaat uit twee avonden. Er wordt op zeven velden gespeeld. Er zijn dus zeven poules van maximaal vijf teams (meestal drie heren, drie dames en één mix). Na iedere volledige speelronde vindt er op basis van de stand in de poule in principe promotie en degradatie plaats, behalve in de mix poule. Zijn er teams die niet willen promoveren of degraderen, dan dienen deze teams dat onderling te regelen. Dit geldt alleen voor de teams waar het dus om gaat (de nummers één en laatst).

  De inschrijving wordt in maart geopend. Het is verstandig met minimaal drie mensen in te schrijven, zodat afwezigheid van een teamlid gemakkelijk is op te vangen. Voor leden van Beach Tilburg is deelname gratis. Zij hebben tot 1 april voorrang bij hun inschrijving. Niet leden betalen € 62,50 per persoon met een maximum van € 125,00 per team. Een invalbeurt door een niet-lid kost € 5,00 per invalbeurt. Dit geldt niet wanneer een team al € 125,00 heeft betaald.

  Een IC-deelnemer die geen lid is van Beach TIlburg mag alleen gebruiken maken van de beachvelden op de avonden van de competitie waarvoor hij/zij zich inschrijft. Het recht om te mogen spelen op de dinsdagavond vervalt dus na de laatste dag waarop met een BBQ wordt afgesloten.

  De kosten voor de BBQ bedragen ongeveer € 15,00. Alle deelnemers aan de IC, leden, alsook introducees, zijn welkom. Vanaf begin juni kan men zich hiervoor opgeven.

  IC-deelnemers hebben geen recht op vrij spelen of het volgen van trainingen, daarvoor moet men lid van Beach Tilburg worden.

  Op een competitie-avond kunnen er steeds wedstrijden worden gespeeld van één of twee sets (tot de 21 met 2 punten verschil). In de mix-poule wordt sowieso steeds één set per wedstrijd gespeeld. Op één avond speelt daar dus iedereen tegen elkaar. In de andere poules kan men dat onderling afspreken. De wedstrijden moeten worden gefloten/geteld door andere teams uit de eigen poule. Zorg dus dat je, ook al hoef je niet meteen te spelen, op tijd aanwezig bent.

  De wedstrijdleiding is in handen van Rob en Elly en Marion.  Rob verzorgt de poule-indeling. Marion en Elly zullen zich meer bezig houden met de organisatie eromheen. Voor meer informatie kun je contact opnemen met competitie@beachtilburg.nl

  Heb je zin om mee te doen? 
  Schrijf dan je team in door dit formulier in te vullen.
  Na inschrijving ontvang je een bevestiging.
  Halverwege april krijg je te horen of je daadwerkelijk deel kunt nemen of dat je op de reservelijst wordt geplaatst.