• Inschrijving bedrijvencompetitie geopend

 • Wil jij met je collega's aan een beachvolleybal bedrijvencompetitie meedoen? Dat kan! 
  Geef je nu op voor de bedrijvencompetitie 2023 van Beach Tilburg via dit formulier.
  De speeldata zijn 12 mei, 9 juni en 14 juli (2e vrijdag van de maand). Er zal gespeeld worden van 19.30u tot 22.00u. Je kunt inschrijven voor één of meerdere avonden
  De uiterste inschrijfdatum is steeds de 1e dag van de maand, dus voor de 1e avond (of opgave voor de hele competitie = drie avonden) is 1 mei. Speel je alleen de 2e (en de 3e avond) mee dan is dit 1 juni en speel je alleen de laatste avond mee dan is het 1 juli.
  Graag uiterlijk 19.00u aanwezig zijn op de locatie om je aan te melden en in te spelen Na de wedstrijden is er uiteraard nog gelegenheid om te borrelen op het terras naast de velden.
  Teams die alle avonden deelnemen strijden om het kampioenschap!

  De bedrijvencompetitie wordt gespeeld met teams van vier personen in het veld. Het hele team bestaat uit maximaal zes spelers (dus maximaal twee reservespelers). Het inschrijfgeld per team is afhankelijk van het aantal avonden dat wordt meegedaan (één avond € 45, twee avonden € 80, drie avonden, € 115).
  Het is nog niet duidelijk of er op de locatie ook een hapje gegeten kan worden voorafgaand aan het toernooi. Informatie daarover volgt eventueel later.

  Voor verdere vragen: bedrijvencompetitie@beachtilburg.nl