• Er zijn verschillende competities waaraan deelgenomen kan worden, zoals de beachcompetitie.

  Beach competitie
  Op een avond vindt meestal vanaf half mei de beachcompetitie plaats. Deze duurt vier weken en wordt vaak afgesloten met een gezellige BBQ. Er wordt 2 tegen 2 gespeeld. Per team kun je met meer mensen inschrijven, zodat je niet elke week hoeft te spelen. Het team moet natuurlijk wel elke dinsdagavond aanwezig zijn.

  Bedrijvencompetitie
  Met ingang van seizoen 2023 gaat Beach Tilburg een bedrijvencompetitie organiseren in de maanden mei, juni en juli, in totaal drie avonden. Er zal 4x4 gespeeld worden met maximaal twee reservespelers per team.

  Nazomer competitie
  Zes dinsdagavonden vindt er vanaf eind augustus een competitie plaats. De competitie duurt zes weken. Er wordt 2 tegen 2 gespeeld. Per team kun je met meer mensen inschrijven, zodat je niet elke week hoeft te spelen. Het team moet natuurlijk wel elke dinsdagavond aanwezig zijn. Leden van Beach Tilburg krijgen korting bij inschrijving.

  Junior Beach Circuit
  De NeVoBo (de Nederlandse Volleybal Bond) organiseert elk jaar in samenwerking met de beachverenigingen een beachcompetitie voor de jeugd. Voor meer informatie of inschrijven kijk op de site van de NeVoBo.

  Beach Volleyball Circuit
  Elk weekend vanaf eind mei wordt op zowel de zaterdag als de zondag een heel groot beachtoernooi georganiseerd. Zowel aan het strand als in het binnenland bij meren worden deze competities georganiseerd. Ook is het mogelijk om aan deze toernooien maar 1 dag mee te doen. Voor meer informatie zie de website beachvolley.nl

  NeVoBo beachvolleybal competitie
  De NeVoBo organiseert vanaf eind mei ook beachvolleybalcompetities op diverse niveaus. Het hoogste niveau is de eredivisie, sinds een aantal jaren bestaat er ook 1e divisie en sinds het seizoen 2008 is ook de 2e divisie in het leven geroepen. Voor meer informatie over deze competities zie beachcompetitie.nl