• Bedrijventoernooi groot succes

 • Vrijdagavond 16 september 2022 is voor het 4e jaar op rij in september het bedrijventoernooi gehouden van Beach Tilburg.
  Het aantal deelnemers is de afgelopen jaren explosief gegroeid en het toernooi zat volledig vol (het aantal aanmeldingen was zelfs ruim overschreden). Maar liefst 30 teams en 168 deelnemers deden mee. De wedstrijden werden 4x4 gespeeld en elk team had maximaal 2 reservespelers.

  In het zonnetje werd de avond gestart met een maaltijd. Daarna begonnen de eerste teams al voorzichtig met warmspelen en na het openingswoordje van coördinator Natascha ging het toernooi echt van start om 18.48u. Onder de strakke regie van de wedstrijdleiding van Suzan en Anna, met de assistentie in het veld van Bram en Wehronika, liep alles op rolletjes. Gedurende de gehele avond kon er bij de bar een versnapering gehaald worden bij Anne, Bram, Demi en Ruben. De muziek en het geluid werd geregeld door Bram en Frans en voor alle andere hand- en spandiensten waren Coen, Lenie en Masja aanwezig.
  Bij de photobooth konden de deelnemers een leuke herinnering maken aan de avond. Hugo had voor een mooie achtergrond van Beach Tilburg gezorgd. 

  De finale werd tenslotte gefloten door onze eigen Rob, die dit seizoen tot beste scheidsrechter in de eredivisie beachvolleybal was uitverkozen. 

  Kortom, overal was kwaliteit aanwezig van enthousiaste leden (vrijwilligers) van Beach Tilburg!!

  Ondanks de kou en de regen hebben alle teams heel de avond fanatiek gespeeld en iedereen had zichtbaar plezier. De organisatie had poncho's beschikbaar om de regen te trotseren die toch regelmatig naar beneden viel, maar dat mocht de pret niet drukken.

  In de finale stonden uiteindelijk teams van de gemeente Tilburg (Beweegteam 2) en Rhenus Logistics.
  Na een leuke wedstrijd ging de wisselbeker met Rhenus mee.

  De top tien ziet er als volgt uit:

  1. Rhenus BOOST
  2. Beweegteam 2
  3. Revera Volley Team
  4. Team Bea
  5. Koning Willem II College 3
  6. Koning Willem II College 1
  7. Koning Willem II College 2
  8. BeweegR 2
  9. Abrahams Hoveniers 1
  10. Durendael 1