• Bedrijventoernooi 17 september

 • Wil jij met je collega's een avondje sportief en gezellig bezig zijn?  Doe dan mee het bedrijventoernooi beachvolleybal van Beach Tilburg.
  Geef je nu (of uiterlijk 14 september 2021 (mits er nog plaats is)) op voor het bedrijventoernooi dat wordt gespeeld op vrijdagavond 17 september 2021 van 18.45u tot uiterlijk 22.00u (aanwezig melden tot 18.30u). Er wordt gestreden om de wisselbeker die vorig jaar door GYMKLEDING.COM is gewonnen.

  Wil jij met je collega's voordat het bedrijventoernooi begint op 17 september iets eten op de beachlocatie? Dan kan dat tussen 17.30u en 18.30u. Bij de horeca kun je soep met brood, een tosti of een flammkuchen bestellen.


  De beachvelden liggen in het Spoorpark tegen de oprit van Ringbaan West aan en zijn te bereiken via de poort vanaf de parkeerplaats bij ingang West van het Spoorpark (op navigatie Hazelaarstraat 12 invoeren en dan op het einde van de straat rechtsaf richting parkeerplaats). Let op: rondom het Spoorpark is het betaald parkeren.

  Het bedrijventoernooi wordt gespeeld met teams van vier personen in het veld. Het hele team bestaat uit maximaal zes spelers (dus maximaal twee reservespelers). Het inschrijfgeld bedraagt EUR 55 per team ( inclusief 2 consumptiebonnen per persoon).

  De inschrijving is gesloten. Maar liefst 24 teams zijn ingeschreven.

  Klik hier voor een poster van het toernooi die gebruikt kan worden ter promotie van het toernooi.