• BEDRIJVENTOERNOOI

  HET BEDRIJVENTOERNOOI 2022 ZIT VOL!
  INSCHRIJVEN KAN NOG WEL, MAAR DAN WORDT JE OP DE RESERVELIJST GEPLAATST


  Jaarlijks houdt Beach Tilburg een bedrijventoernooi.

  In het jaar 2022 wordt het bedrijventoernooi georganiseerd op vrijdag 16 september 2022. Start toernooi 18.45u. Eindtijd ongeveer 22u waarna een prijsuitreiking volgt en uiteraard nog volop gelegenheid om te borrelen op het terras naast de velden.

  Teams in het veld bestaan uit 4 personen met maximaal 2 reservespelers.
  Kosten per team bedragen EUR 60,00, inclusief twee consumpties per persoon (factuur is uiteraard mogelijk).
  Inschrijven kan tot 12 september, maar VOL = VOL. Er kunnen maximaal 24 teams in totaal deelnemen en maximaal drie teams per bedrijf/organisatie. Wees dus op tijd met inschrijven.
  Maandag 12 september 2022 krijgen de teams die hebben ingeschreven een mail met meer info over het toernooi. Mocht het toernooi al eerder vol zitten, dan krijgen de teams die zijn ingeschreven alvast een bevestiging en de andere teams een melding dat ze op de reservelijst komen te staan.

  De inschrijving is geopend. Inschrijven kan door dit formulier voor het bedrijventoernooi 2022 in te vullen.

  Een poster van het toernooi kan hier gedownloaded worden om binnen je bedrijf of organisatie op te hangen om spelers te mobiliseren. Tot 16 september!

   

   

  Vragen over het toernooi kunnen gesteld worden via toernooi@beachtilburg.nl 

 • TOERNOOI VOOR EEN BEDRIJF

  Werk je bij een (groot) bedrijf en zou je een toernooi willen (laten) organiseren voor heel je bedrijf dan kan dat natuurlijk ook. Er zijn toernooien in verschillende vormen en teamsamenstellingen (2x2, 3x3, 4x4 of nog andere aantallen) mogelijk. Neem contact met ons op en graag overleggen we dan de mogelijkheden.