• Bedrijvencompetitie op vrijdag

 • De inschrijving voor de bedrijvencompetitie 2023 is geopend! Inschrijven kan via dit formulier.

  Wil jij met je collega's aan een beachvolleybal bedrijvencompetitie meedoen? Dat kan! 

  Geef je nu op voor de bedrijvencompetitie 2023 van Beach Tilburg.
  De speeldata zijn 12 mei, 9 juni en 14 juli (elke keer 2e vrijdag van de maand).
  Er zal gespeeld worden van 19.30u tot 22.00u. Je kunt inschrijven voor één of meerdere avonden. Je kunt ook met meerdere teams van je bedrijf meedoen. Per team moet dan een inschrijfformulier worden ingevuld.

  De uiterste inschrijfdatum is steeds de 1e dag van de maand, dus voor de 1e avond (of opgave voor de hele competitie = drie avonden) is 1 mei. Speel je alleen de 2e (en de 3e avond) mee dan is dit 1 juni en speel je alleen de laatste avond mee dan is het 1 juli.
  Graag uiterlijk 19.00u aanwezig zijn op de locatie om je aan te melden en in te spelen Na de wedstrijden is er uiteraard nog gelegenheid om te borrelen op het terras naast de velden.
  Teams die alle avonden deelnemen strijden om het kampioenschap!
   
  De bedrijvencompetitie wordt gespeeld met teams van vier personen in het veld. Het hele team bestaat uit maximaal zes spelers (dus maximaal twee reservespelers). Het inschrijfgeld per team is afhankelijk van het aantal avonden dat wordt meegedaan (één avond
  € 45, twee avonden € 80, drie avonden, € 115).

  Het is nog niet duidelijk of de organisatie ook zal zorgen voor de mogelijkheid dat er op de locatie een hapje gegeten kan worden voorafgaand aan een competitie avond (mede afhankelijk van aantal deelnemers). Informatie daarover volgt eventueel later.
   
  • Teams die aan alle (drie) avonden deelnemen strijden om het kampioenschap, dat op de 3e en laatste avond (14 juli) zal worden beslist.
  • Per avond wordt een dag winnaar bepaald.
  • Elk team speelt per speelavond een gelijk aantal wedstrijden.
  • Per gespeelde wedstrijd kunnen maximaal twee punten behaald worden (winst: twee punten, gelijk spel een punt, verlies nul punten).
  • Op het einde van een avond wordt gekeken welk team de meeste punten heeft behaald. Dat teams is de dag winnaar.
  • Behaalde punten van vorige speelavond(en) worden meegenomen voor de poule-indeling voor een volgende speelavond. Nieuwe teams worden random toegevoegd.
  • Op de laatste speelavond worden de vier of vijf teams die op dat moment de meeste punten hebben (behaald op de eerdere speelavonden) bij elkaar geplaatst in de kampioenspoule. De winnaar van die poule wordt de kampioen van de competitie.