• Bedrijfssport 2020 met beachvolleybal

  • De gemeente Tilburg biedt al jaren bedrijfssport aan en in het jaar 2020 wordt er voor het eerst ook beachvolleybal aangeboden.

    Wil je samen met collega's op een leuke, actieve en gezonde manier bezig zijn? Doe dan mee met competities en clinics van Bedrijfssport. Met een divers sportaanbod zit er altijd wel iets bij voor jou en je collega's. Sporten met collega's verbetert de sfeer en levert veel positieve energie op. Zowel in het najaar als in het voorjaar start er een nieuwe competitie. Afhankelijk van de sport duren de sportclinics en competities minimaal 4 tot maximaal 9 weken.

    Aanbod voorjaar 2020

    Ook dit voorjaar is er een divers aanbod van Bedrijfssport, voorheen Sport Buiten Bedrijf. Zo kun je bijvoorbeeld samen met je collega’s meedoen aan: Beach Volley, Boksen, Fitness Outdoor, Handboogschieten, Padel, Badminton, Salsadansen, Bowling, Karten, Zaalvoetbal, Yoga en meditatie en Weerbaarheidstraining. Afhankelijk van de sport duren de sportactiviteiten vier tot maximaal negen weken in de maanden maart, april, mei en juni. Meer informatie vind je op de website.