• 1e avond bedrijvencompetitie

 • Vrijdagavond 12 mei 2023 vond de 1e avond van de bedrijvencompetitie plaats. De hele dag leek het mooi weer te blijven en droog. Een wonder na de natte week die daaraan vooraf ging.
  Echter..... toen alles was opgebouwd en de eerste teams zich kwamen aanmelden werd de lucht steeds donkerder en begon het heel hard te waaien. Zelfs zo hard dat de vlaggetjeslijn werd losgetrokken van de lichtmast en er allerlei zaken over het terras rolden. De wedstrijdleiding (Suzan) werd snel naar binnen verplaatst en ook de box van de muziek werd met een vuilniszak beschermd en veilig neergezet. Kortom, het was even improviseren. Alle teams druppelden ondertussen binnen en in de kantine was het flink druk. Buienradar gaf aan dat het rond 19.30u droog zou zijn en zou blijven, dus alle voorbereidingen daarvoor werden getroffen, De deuren werden open gezet en het welkomst woordje door Natascha werd gehouden door de geluidsbox voor de deuren naar binnen te richten. Het was de allereerste avond van de allereerste editie van de bedrijvencompetitie, dus een bijzonder moment voor de organisatie en de 74 deelnemers.

  Nadat de laatste druppels waren gevallen gingen de eerste teams het zand op om warm te spelen. Al snel stond iedereen op het zand, was de pouleindeling en de daarbij behorende veldindeling ook duidelijk en kon de competitite beginnen. Fanatiek en enthousiast begon iedereen aan de eerste wedstrijden. Twee sets per wedstrijd werden er op tijd gespeeld en Suzan zorgde ervoor dat alles gladjes verliep, ondertussen ook wat tijd sprokkelend, zodat er op een gegeven moment weer volgens het originale schema gespeeld werd. Wehronkia zorgde ervoor dat alle uitslagen goed in Tournify kwamen en achter de bar zorgden Masja en Suzanne ervoor dat iedereen zijn hapje en drankje kon bestellen.

  Voor de poulewinnaars had de organisatie een prijs, een borrelplank, waar iedereen heel blij mee was. De prijzen waren onverwachts, omdat het een competitie betreft had niemand verwacht ook per avond iets te kunnen verdienen. Nog meer blije gezichten dus, terwijl de avond al zo geslaagd was!

  Na afloop van de prijsuitreiking bleven de teams nog lekker napraten en borrelen en hadden de vrijwilligers achter de bar het lekker druk. Kortom, een zeer geslaagde 1e avond van de bedrijvencompetitie 2023! De volgende speelavonden zijn vrijdagavond 9 juni en 14 juli. Inschrijven voor één of twee avonden kan nog.


  Alle vrijwilligers bedankt voor de geslaagde avond! (Suzan, Wehronika, Natascha, Masja, Suzanne, Anne, Hugo, Ruben, Bartek en Mariëtte). Op naar vrijdag 9 juni !!