Lid worden

Het bestuur is aan het overwegen om de contributiestructuur iets anders op te zetten.  
Meer informatie zal later volgen.


Meteen lid worden of liever eerst kennismaken met beachvolleybal ?
Dat kan !
De minimumleeftijd voor jeugd is 9 jaar.

Inschrijven voor een lidmaatschap kan door het inschrijfformulier te downloaden en af te drukken, volledig in te vullen, te ondertekenen, te voorzien van een recente pasfoto (voor de ledenadministratie) en deze per post te verzenden naar het adres wat onderaan het formulier staat vermeld. Op het formulier staan alle gegevens vermeld.


Een lidmaatschap houdt in dat er altijd gebruik gemaakt kan worden van de beachvelden (mits de velden vrij zijn), met voorrang ingeschreven kan worden voor deelname aan de interne competitie en toernooien op de locatie van Beach Tilburg. Tevens wordt regelmatig een nieuwsbrief verstuurd met nieuws over de vereniging, de kalender met activiteiten en andere wetenswaardigheden.

Voor het volgen van trainingen is een aparte opgave nodig. Voor jeugdleden tot 16 jaar is één training per week (de grote vakantieperiode uitgezonderd) opgenomen in het lidmaatschap. Jeugdleden van 16-18 jaar en senioren betalen een bedrag als ze trainingen willen volgen. 

Opgeven voor de trainingen kan door dit digitale formulier in te vullen.
De kosten voor de trainingen zijn:
Jeugd tot 16 jaar, trainingen zijn opgenomen in lidmaatschap (uitgezonderd de grote vakantie)
Jeugd 16-18 jaar;
Senioren


Liever eerst kennismaken met beachvolleybal?, maak dan gebruik van een 4-weken of 8-weken abonnement. Met dit abonnement kun je gebruik maken van de beachvelden en heb je recht op het volgen van één training per week.

Kosten abonnement:
- senior (4 weken € 50, 8 weken € 90)
- junior (4 weken € 35, 8 weken € 65)

Inschrijven voor een abonnement kan door dit formulier in te vullen.

Voor vragen over het lidmaatschap kan men ook terecht bij de ledenadministratie via het mailadres ledenadministratie@beachtilburg.nl, voor vragen over de trainingen voor senioren kan men een mail sturen naar tc@beachtilburg.nl.Deelname aan de interne competitie is mogelijk voor leden en niet-leden. Voor meer informatie over deze competitie klik hier 


ATTENTIE:
Het doen van een inschrijving geeft nog GEEN automatisch recht om van de beachvelden gebruik te mogen maken ! Recht op gebruik van de beachvelden is pas van kracht als men van de ledenadministratie een bevestigingsmail heeft ontvangen van de ledenadministratie. In die mail wordt een lidnummer of registratienummer doorgegeven en wordt algemene informatie over de vereniging doorgegeven.

Elk lid wordt geacht op de hoogte te zijn van én zich te houden aan het huishoudelijk reglement van Beach Tilburg. Het bestuur zal haar leden aanspreken op de naleving daarvan zodat het gebruik van de beachvelden een genot blijft voor elk (rechtmatig) lid.
Wij verwachten ook dat leden elkaar onderling hierop zullen aanspreken zodat we daarin een gezamenlijke verantwoordelijkheid aan de dag leggen. Bij voorbaat onze dank