Beachlid worden

Als je lid wordt van Were Di Beach Tilburg dan word je automatisch ook lid van de omni-vereniging Were Di Tilburg. De omni-vereniging heeft vier sportunits: beachvolleybal, hockey, jeu de boules en tennis. Het sportcomplex ligt aan de IJsclubweg 2 te Tilburg.

 

Meteen lid worden of liever eerst kennismaken met beachvolleybal ?
Dat kan !
De minimumleeftijd voor jeugd is 9 jaar.

Inschrijven voor een lidmaatschap of een korrelabonnement kan door het inschrijfformulier te downloaden en af te drukken, volledig in te vullen, te ondertekenen, te voorzien van een recente pasfoto (voor de ledenadministratie) en deze per post te verzenden naar het adres wat onderaan het formulier staat vermeld. Op het formulier staan alle gegevens vermeld.


Een lidmaatschap houdt in dat er training(en) gevolgd kunnen worden, met voorrang ingeschreven kan worden voor deelname aan de interne competitie en toernooien op de locatie van Were Di Beach Tilburg en er vrij gespeeld kan worden op zelf uitgekozen momenten mits de velden beschikbaar zijn. Tevens wordt regelmatig een nieuwsbrief verstuurd met nieuws over de vereniging, de kalender met activiteiten en andere wetenswaardigheden.

Voor het volgen van trainingen is een lidmaatschap of korrelabonnement nodig. In een lidmaatschap is één training opgenomen. Bij voldoende ruimte is het soms mogelijk om een 2e training te volgen. Wordt deze 2e training structureel dan kan door de vereniging een extra bijdrage gevraagd worden. 
Bij het aanmelden voor de trainingen kunnen voorkeuren aangegeven worden voor trainingsdagen en -tijden. De trainingsavonden zijn in principe maandagavond en woensdagavond. Jeugdtrainingen worden in het seizoen 2017 voorlopig alleen op woensdagavond gegeven. Opgeven voor de trainingen kan door dit digitale formulier in te vullen.

Voor verdere vragen over het lidmaatschap kan men ook terecht bij de ledenadministratie via het mailadres ledenadministratie@beachtilburg.nl, voor vragen over de trainingen voor senioren kan men een mail sturen naar tc@beachtilburg.nl.


Liever eerst kennismaken met beachvolleybal?, maak dan gebruik van ons korrelabonnement (een abonnement voor 5 aaneengesloten weken).


Deelname aan de interne competitie is mogelijk voor leden en niet-leden. Voor meer informatie over deze competitie klik hier 


ATTENTIE:
Het doen van een inschrijving geeft nog GEEN automatisch recht om van de beachvelden gebruik te mogen maken ! Recht op gebruik van de beachvelden is pas van kracht als men van de ledenadministratie een bevestigingsmail heeft ontvangen van de ledenadministratie. In die mail wordt een lidnummer of registratienummer doorgegeven en wordt algemene informatie over de vereniging doorgegeven.

Elk lid wordt geacht op de hoogte te zijn van én zich te houden aan het huishoudelijk reglement Were Di Beach Tilburg. Het bestuur zal haar leden aanspreken op de naleving daarvan zodat het gebruik van de beachvelden een genot blijft voor elk (rechtmatig) lid.
Wij verwachten ook dat leden elkaar onderling hierop zullen aanspreken zodat we daarin een gezamenlijke verantwoordelijkheid aan de dag leggen. Bij voorbaat onze dank