Training volgen

De reguliere trainingen starten op maandag ................ In principe wordt er elke week getraind tm de eerste week van de grote vakantie. In de vakantieperiode wordt alleen getraind als er voldoende mensen aanwezig zijn of er worden groepen samengevoegd. De trainers zullen de groepen daarvan op de hoogte brengen. Houd tevens de site in de gaten.

De trainingsavonden zijn gepland op de ................................ Op dinsdag speelt er een 2-tegen-2 competitie. Uiteraard kan er op al die avonden ook nog vrij gespeeld worden mits velden niet voor trainingen of competitie zijn gereserveerd. De competitierondes en de trainingen hebben echter altijd voorrang.

Om deel te kunnen uitmaken van een trainingsgroep moet je lid zijn van Beach Tilburg of een tijdelijk abonnement hebben. Voor het volgen van de trainingen moet je je aanmelden, zodat de trainers een beeld hebben van aanmeldingen en op basis daarvan groepen kunnen indelen. Op basis van je basisvaardigheden word je ingedeeld in een trainingsgroep. Hoger meetrainen mag alleen op advies of uitnodiging van de trainers. Lager meetrainen mag natuurlijk altijd mits je je zodanig aanpast in je spel dat het een uitdagende prikkel vormt voor de anderen om zich aan op te kunnen trekken.
Trainingen worden aangeboden in reeksen van 5 trainingen rondom een de volgende thema's:
-1- Pass & setup
-2- Aanvalstechnieken
-3- Blokkering & veldverdediging
-4- Strategie & tactiek
-5- Service & ralleyspel.
Alle trainingen worden verzorgd door of staan onder toezicht van gekwalificeerde trainers/-sters. Voor meer informatie kun je het inschrijfformulier trainingen downloaden, invullen en opsturen naar het adres wat onderaan het formulier staat vermeld.