3 tegen 3 toernooi

Op donderdagavond (datum nog niet bekend) zal een 3 tegen 3 toernooi worden gehouden op de velden van Were Di Beach Tilburg. Met 3 man/vrouw in het veld wordt het spelletje heel anders: het is drukker, de taakverdeling is duidelijker en de rally's duren over het algemeen langer. Ook zijn er natuurlijk meer mensen waarop je kunt mopperen als het niet goed gaat, maar ook meer mensen om punten mee te vieren als het goed gaat. Kortom, hoe meer zielen, hoe meer vreugd, dus meld je aan met team en doe gezellig mee !
Het warmlopen en inspelen kan vanaf 19.00u. Om 19.30u zullen de eerste wedstrijden beginnen. Neem wel een eigen bal mee, de organisatie stelt eventueel alleen ballen voor de wedstrijden ter beschikking.

Deelname is voor leden gratis. Niet-leden betalen EUR 5,00 pp met een maximum van € 15,00 per team.
Inschrijven kan door een mail te sturen naar toernooi@beachtilburg.nl. Vermeld daarin de naam van het toernooi en de datum, je teamnaam, het nivo (laag/midden of gevorderd), de categorie (dames/heren/mix), de teamleden en je telefoonnummer. Het inschrijfgeld dient op de dag zelf bij de wedstrijdleiding betaald te worden.
VOL = VOL, dus wees er snel bij !!