Ouder Kind Toernooi verplaatst

Woensdag 5 juli 2017 van 18.00u tot 20.00u

Hallo allemaal !!

Dit jaar organiseren we wederom een Ouder Kind Toernooi en wel op woensdag 5 juli 2017 van 18.00u tot 20.00u. Het is al weer de tiende keer !!!

Heb jij zin en tijd om mee te doen ? Schrijf je dan in !! Voor een team met minimaal 1 Were Di-lid (dus òf het kind òf de ouder is lid, of beiden) is het toernooi gratis. Niet-leden betalen per team 5 euro, te betalen op de dag zelf bij de wedstrijdleiding. Inschrijven kan door een mail te sturen naar toernooi@beachtilburg.nl. Vermeld daarin je naam, je leeftijd en de naam van je vader of moeder. Eventueel mag je ook nog een mooie teamnaam doorgeven.

Het Ouder Kind Toernooi wordt gespeeld met teams van 2 personen, een ouder en een kind.  De leeftijdsgrens voor de jeugd is in principe 14 jaar. Twijfel je of je nog mee mag doen of heb je nog andere vragen neem dan contact op met Natascha.

Tijdens het toernooi speel je 2 tegen 2, dus je speelt steeds tegen een ander jeugdlid en zijn/haar vader of moeder. De ouders mogen niet bovenhands serveren en zo zijn er nog een paar kleine regeltjes. Het is tenslotte een toernooi voor de kinderen. Eerst zal er in poules worden gespeeld, waarna er een herindeling wordt gemaakt. De uiteindelijke finale zal op centre court worden gespeeld, zodat iedereen kan kijken !!
We proberen scheidsrechters te regelen, lukt dat niet, dan moeten de teams zelf bij elkaar fluiten/tellen. Houd daar dus rekening mee.