Ouder Kind Toernooi 2018

Inschrijving geopend!!

Hallo allemaal!

Dit jaar organiseren we wederom het Ouder Kind Toernooi en wel op woensdag 20 juni a.s. Het is al weer de elfde  keer!!!!!! Het is van 18.00 tot ongeveer 20.00 uur. Vanaf 17.30 uur kan er worden ingespeeld.

Heb jij zin en tijd om mee te doen ? Schrijf je dan in vóór 16 juni 2018!!! Voor een team met minimaal 1 Beach Tilburg lid (dus òf het kind òf de ouder is lid, of beiden) is het toernooi gratis. Voor niet-leden kost het €5,00 per team.

Inschrijven kan door een mail te sturen naar toernooi@beachtilburg.nl.
Vermeld daarin de naam van het kind, de ouder en de teamnaam die jullie hebben verzonnen.

Het Ouder Kind Toernooi wordt gespeeld met teams van 2 personen, een ouder en een kind.  De leeftijdsgrens voor de jeugd is tot 12 jaar of KBSS-niveau. Twijfel je of je nog mee mag doen of heb je nog andere vragen neem dan contact op met Frans, Elly of Natascha.  Frans geeft training op woensdag van 19.00 tot 20.00 uur.

Tijdens het toernooi speel je 2 tegen 2, dus je speelt steeds tegen een ander jeugdlid en zijn/haar vader of moeder. De ouders mogen niet bovenhands serveren en zo zijn er nog een paar kleine regeltjes. Het is tenslotte een toernooi voor de kinderen. Eerst zal er in poules worden gespeeld, waarna er een herindeling wordt gemaakt. De uiteindelijke finale wordt op centre court gespeeld, zodat iedereen kan kijken en aanmoedigen.

We proberen scheidsrechters te regelen, lukt dat niet, dan moeten teams zelf bij elkaar fluiten/tellen. Houd daar dus rekening mee.