Ouder Kind Toernooi 2017

Floor en haar papa winnen bij hun 1e deelname

Ouder Kind Toernooi 2017

Op woensdag 5 juli 2017 werd het 10de Ouder Kind Toernooi georganiseerd.  Een lustrum dus. Het mooie weer maakte dat dit wederom een succes was. Er deden 10 teams mee (hoe toevallig!!), waardoor er in 2 poules van 5 gespeeld kon worden. Er werden door de jeugd weer prachtige toepasselijke teamnamen bedacht.

In de eerste ronde werden er wedstrijdjes gespeeld van 7 minuten. Hierna volgde na een korte pauze een herindeling, waarbij de nummers 1 en 2 een kruisfinale speelden en er nog 2 poules werden gemaakt voor de nummers 5 t/m 7 en 8 t/m 10.

Er werd gestreden, misschien door de ouders wel het meest. De kruisfinale leverde een spannende strijd op tussen Floor en Lars (beide met dezelfde achternaam, maar geen familie), die zijn titel verdedigde en tussen Bo en Thijs. Uiteindelijk bereikten Floor en Thijs de finale. Door flinke aanmoedigingen door de supporters gingen Floor en papa Willem Jan er met de winst vandoor.

Natuurlijk volgde na afloop de prijsuitreiking. Iedereen kreeg een mooie prijs en mocht nog een prachtig T-shirt van de club uitzoeken. De nummers 1 tot en met 3 werden natuurlijk op het podium geroepen. Zij kregen een extra prijs en Floor nam de wisselbeker mee naar huis.

Al met al een zeer geslaagd Ouder Kind Toernooi. Iedereen bedankt!

De uitslag (waarbij gezegd moet worden het allemaal heel dicht bij elkaar lag) is als volgt:

  1. The Beach (Floor Jansen en papa Willem Jan)
  2. Dunamis (Thijs van Boxtel met mama Suzan)
  3. Jansen en Jansen (Lars Jansen en papa Norbert
  4. De Geluksvogels (Bo van Turnhout en papa Herald)
  5. Jong en Oud (Eva Boomaars en opa Frank)
  6. The Clan (Milan van der Kooij en papa Hugo)
  7. De Zandlopers (Lotte Verheem en mama Mireille)
  8. Flooter en Flater (Olga Cransveld en papa Coen)
  9. Hey you, lets go (Hester Schalken en mama Lenneke)
  10. De Zandhappers (|Babs van Turnhout en mama Tamara)