overzicht dames | overzicht heren | overzicht NK NK 2009, Eredivisie

NK 2009

Van vrijdag 14 tm zondag 16 augustus wordt het NK beachvolleybal voor senioren in Scheveningen gespeeld. Via het linkje "overzicht NK" kun je de uitslagen volgen van de Were Di leden die deelnemen.


EREDIVISIE, TILBURG

Op zaterdag 8 en zondag 9 augustus 2009 wordt de eredivisie beachvolleybal gespeeld in Tilburg. Onze velden vormen dat weekend de thuisbasis voor de beachvolleyballers. Zowel de heren als de dames spelen in Tilburg, want het is hun laatste kans om punten te halen voor het NK, dat een week later plaats zal vinden in Scheveningen. Al onze toppers, onze eigen Were Di leden, zijn die dagen aanwezig. Kom kijken, moedig ze aan en zorg ervoor dat ze thuisvoordeel hebben/krijgen, niet alleen doordat ze op bekend terrein spelen !! Niels, Daan, Jon, Rowan, Daniëlle, Sophie, Michelle, Annemijn, Marlies en Ilke en natuurlijk onze oud-leden Marleen, Marloes en Angelique. Op zondag, de finaledag, zullen vanaf ongeveer 15.00u de finalewedstrijden gespeeld worden. Natuurlijk begint de dag al 's morgensvroeg, dus de echte liefhebbers zien we uiteraard al om 8.30u !! bij de eerste wedstrijden.

Zondag 9 augustus stromen alle topteams in. Bij de dames komen Keizer/van Iersel op de 1e plaats binnen en Mooren/Wesselink op de 3e plaats. Bij de heren komen Schuil/Nummerdor op de 1e plaats binnen en Boersma/Huiskamp op de 2e plaats.

Via bovenstaande linkjes kunnen de uitslagen bekeken worden.
Scroll naar beneden en je kunt 2 filmpjes bekijken die door Inge zijn gemaakt.

Filmpje van de zondag

Finaledag Jiba Eredivisie in Tilburg from Inge Guffens on Vimeo.Filmpje van de zaterdag

Tilburg...je Beacht er! from Inge Guffens on Vimeo.