18-18 augustusOpen toernooi avond

Na afloop van de dinsdagavond competitie (vanaf dinsdag 21 juli 2009) wordt er elke dinsdagavond een open toernooi avond gehouden. Dit houdt in dat je met een partner naar de velden kunt komen en lekker kunt gaan ballen. De teams die komen worden ingedeeld in een poule en gaan dan die avond wedstrijden tegen elkaar spelen. Vanaf 19.00u verzamelen de teams zich en zodra er genoeg teams zijn wordt er begonnen met de wedstrijden.

Voor leden is deelname gratis. Niet-leden betalen 3 euro pp op de avond zelf aan de wedstrijdleiding. Vantevoren opgeven hoeft niet, maar wil je zeker zijn van een plaatsje dan kun je een mailtje sturen naar toernooi@beachtilburg.nl. Vermeld daarin de datum van de dinsdag dat je wilt komen, je teamnaam, de categorie (heren, dames, mix), het nivo (hoog, midden, laag) en je telefoonnummer.

Op deze avonden is er horeca aanwezig, dus tussen de wedstrijden door en na afloop kun je nog gezellig wat drinken op ons terras.

Zet dit evenement in je agenda

Foto's

Supporters aan de kant, 15-7-08 Wat een service ! 15-7-08 Kom maar op met die bal... 15-7-08 Wie pakt de volgende bal, 15-7-08 Onder moeders parasol, 15-7-08 Aanval Nathan, 15-7-08