6-6 augustus3 tegen 3 toernooi

Elke 1e donderdag van de maand wordt er een 3 tegen 3 toernooi gehouden op de velden van Were Di Beach Tilburg. Met 3 man/vrouw in het veld wordt het spelletje heel anders: het is drukker, de taakverdeling is duidelijker en de rally's duren over het algemeen langer. Ook zijn er natuurlijk meer mensen waarop je kunt mopperen als het niet goed gaat, maar ook meer mensen om punten mee te vieren als het goed gaat. Kortom, hoe meer zielen, hoe meer vreugd, dus meld je aan met team en doe gezellig mee !
Het warmlopen en inspelen kan vanaf 18.45u. Om 19.15u zullen de eerste wedstrijden beginnen. Neem wel een eigen bal mee, de organisatie stelt eventueel alleen ballen voor de wedstrijden ter beschikking.

Voor het seizoen 2009 vallen de toernooidagen op donderdag 7 mei, 4 juni, 2 juli, 6 augustus en 3 september.
Deelname is voor leden gratis. Niet-leden betalen EUR 3,00 pp.
Inschrijven kan door een mail te sturen naar toernooi@beachtilburg.nl. Vermeld daarin de naam van het toernooi en de datum, je teamnaam, het nivo (laag, midden, hoog), de categorie (dames/heren/mix), de teamleden en je telefoonnummer. Het inschrijfgeld dient op de dag zelf bij de wedstrijdleiding betaald te worden.
VOL = VOL, dus wees er snel bij !!

Zet dit evenement in je agenda